×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κάλεσμα σε συνάντηση συντονισμού για την υγεία

10 Οκτωβρίου 2013 22:44

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου καλεί σε συνάντηση συντονισμού τους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετέχουν στο συντονιστικό για την υγεία.

Πάρος,09/10/2013

Αριθ. Πρωτ.:180/2013

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ & ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Σε συνέχεια του εγγράφου μας ,με αρ.πρωτ.178/2013 και με την ιδιότητα του συλλόγου που ξεκίνησε τον αγώνα της Πάρου - Αντιπάρου για την υγεία

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους εκπροσώπους των συλλόγων που συμμετέχουν στο συντονιστικό για την υγεία, να παρευρεθούν σε συνάντηση συντονισμού που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου που βρίσκεται έναντι της Δ.Ε.Η στον Περιφερειακό Παροικίας.

Στην συνάντηση συντονισμού θα συζητήσουμε και θ' ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την περαιτέρω συνέχιση του συντονιστικού για την υγεία.

Την Υγεία μας, αλλά πάνω απ όλα την Υγεία των παιδιών μας, δεν πρέπει να την αγγίζουν τα πολιτικά παιχνίδια και οι κομματικές σκοπιμότητες, επειδή λοιπόν όλοι μας έχουμε ευθύνη, η παρουσία όλων των εκπροσώπων Συλλόγων της Πάρου - Αντιπάρου, κρίνεται απαραίτητη.

Συνεχίζουμε, χωρίς πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ.

του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Εκπρόσωπος του ΕΣΠΑ

στο συντονιστικό για την υγεία

Τριαντάφυλλος Αναστάσιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos