Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Ανακοινώθηκε ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαϊου, το πλήρες ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μάρκο Κωβαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχούμε για τη μείωση του ΦΠΑ, να μην ακυρωθεί η μείωση του αφορολογήτου, αποδοκιμάζουμε τη νέα ρύθμιση για τις 120 δόσεις διεμήνυσε ο επικεφαλής των τεχνοκρατών του ΔΝΤ για την Ελλάδα Πίτερ Ντόλμαν - Προειδοποίησε ότι οι δικαστικές αποφάσεις μπορεί να έχουν δημοσιονομικό κόστος έως 9 δισ. ευρώ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα καταρτίζεται από σχετική κοινή υπουργική απόφαση - Η δημόσια πρόσκληση αναρτάται στον Διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μέτρο που θα εφαρμοστεί από 01.01.2020 θα ωφελήσει περίπου 320.000 εργαζόμενους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Πέμπτης, μια από τις σπουδαιότερες εκκλησιαστικές μορφές των τελευταίων δεκαετιών, ο γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Μαλάξα το απόγευμα της Τετάρτης (08/05), δίχως ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαφή στήριξη στην Λευκωσία, απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και στην επιχειρούμενη από την Αγκυρα δημιουργία τετελεσμένων στην κυπριακή ΑΟΖ, έδωσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζάν Κλόντ Γιούνκερ, λέγοντας ότι «σε αυτό το ζήτημα είμαι Κύπριος».

Αυτή η δήλωση του Ζαν Κλοντ Γιουνκερ είναι η πιο χαρακτηριστική από την πλευρά της Ενωμένης Ευρώπης στον Ταγίπ Ερντογάν, που συνεχίζει να προκαλεί ξεκινώντας γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Η υπόθεση των τουρκικών προκλήσεων βρίσκεται στο επίκεντρο της σημερινής Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στην Ρουμανία, ενώ το θέμα θα θέσουν με έμφαση τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 η Διαβαθμιδική Σύμβαση με τον Δήμο Κύθνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων επέλεξε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ως τιμώμενο ίδρυμα για το 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos