Επίσκεψη Ολλανδής έγκριτης travel specialist στην Πάρο

03 Ιουνίου 2016 09:34

Το διάστημα 29-31 Μαΐου 2016 επισκέφτηκε την Πάρο η έγκριτη travel specialist από την Ολλανδία κ. Priscilla Friesen.

Η κυρία Priscilla Friesen είναι ανεξάρτητη ταξιδιωτική πράκτορας με εμπειρία στην ταξιδιωτική βιομηχανία της Ολλανδίας πάνω από των 25 ετών. Διαθέτει ένα ενεργό δίκτυο 13 συνεργατών και στην πολυετή πορεία της έχει υποστηριχθεί από έγκριτους Tour Operators όπως οι TUI και Neckermann Ολλανδίας.

Κατά την παραμονή του στο νησί συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο Πάρου κ. Θεοδώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου, με τον οποία συζήτησε σχετικά με την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πάρου στην Ολλανδική αγορά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδίου της στην Πάρο η κ. Friesen αποκόμισε τις θετικότερες εντυπώσεις από το νησί, καθώς πήρε μια γεύση της φιλοξενίας, της ομορφιάς, την φύσης, της γαστρονομίας και την ιστορίας του τόπου.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης, η οποία ήταν υπεύθυνη για την φιλοξενία και ξενάγηση της κ. Priscilla Friesen, ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο “Saint Andrea” για την φιλοξενία και τις κυρίες Κατερίνα Ραγκούση και Μαρία Περαντινού για συνοδεία.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos