Πιέσεις να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στην Πάρο δέχεται ο Σαράντος Ευσταθόπουλος

30 Οκτωβρίου 2018 18:12

Το όνομα του 36χρονου τ. Αντιδημάρχου Πειραιά Σαράντου Ευσταθόπουλου, ακούγεται ολοένα και περισσότερο στο νησί, για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας Πάρου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος έχει ιδιαίτερες οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις με τη Νάουσα και τον Αμπελά της Πάρου τα τελευταία 10 χρόνια, διατηρεί φιλίες με μερικές από τις μεγαλύτερες οικογένειες του νησιού και αρκετά καλές σχέσεις με την Εκκλησία, ενώ όπως μας αναφέρουν γνωστοί του Παριανοί, έχει κυριολεκτικά μεγαλώσει στο νησί, για το οποίο τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και το οποίο επισκέπτεται με την οικογένειά του κάθε χρόνο από το 1993!

 

Έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά σε ηλικία 24 ετών και Αντιδήμαρχος Πειραιά σε ηλικία 28 ετών.

Δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια, ενώ είναι αυτοδημιούργητος επαγγελματικά, έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος σε μερικούς από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οργανισμούς της χώρας, κατέχοντας απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα του Διαδικτύου.

Είναι Εκδότης και Διευθυντής του ενημερωτικού site Piraeus Press εδώ και 10 χρόνια, ενώ ασχολείται με τον τομέα της Πολιτικής Επικοινωνίας και της Συμβουλευτικής.

Πρόσκειται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος των συνθέσεων και της πολυσυλλεκτικότητας και «φανατικός υποστηρικτής της κοινής λογικής», όπως αναφέρουν άκρως αξιόπιστες πηγές στο psts.gr.

Κατέχει πτυχίο Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι τελειόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών σε Δημόσια Διοίκηση και International Business.

Οι καλά γνωρίζοντες τα της Πάρου, αναφέρουν στο psts.gr ότι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος έχει την ικανότητα να ενώσει τις παραγωγικές δυνάμεις του νησιού και κυρίως τη νέα γενιά της Πάρου, δίνοντας νέο όραμα και προοπτική στο νησί.

Δυνατό του χαρτί πέραν της εμπειρίας και των γνώσεών του σε ζητήματα διοίκησης, επιχειρηματικότητας, τουρισμού, προβολής και επικοινωνίας, αποτελούν οι ιδιαίτερα καλές σχέσεις του με το "κράτος των Αθηνών", με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το παρόν και το μέλλον της Πάρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παραβρέθηκε στη μαθητική παρέλαση της Νάουσας για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos