Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Οι μνήμες της αλιευτικής παράδοσης του τόπου μας ζωντάνεψαν το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουλίου όταν αναβιώθηκε με επιτυχία ο παλαιότερος αλιευτικός τρόπος της πεζότρατας στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Ίου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν. 62, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 09-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για τις επτά το απόγευμα Σύνοδος Κορυφής των ηγετών του συνόλου των 28 χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, καθώς τούτες τις ώρες κρίνεται στη Βιέννη αν οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις καταλήξουν σε μια ιστορική συμφωνία, ή σε οριστικό αδιέξοδο, με απρόβλεπτες περιφερειακές και διεθνείς επιπτώσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση της Μεγάλης Επιτροπής του φινλανδικού κοινοβουλίου, ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ έλαβε, κατόπιν απαιτήσεως των Αληθινών Φινλανδών, εντολή να διαπραγματευθεί μία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας YLE.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos