Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Μια εκδήλωση που ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό θα παρουσιάσει το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου»,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Ερευνητικού Κέντρου Ιστορικών και Αρχαιολογικών Σπουδών 'Ανασκαφές Πάρου', την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το ΄Ιδρυμα Α. Γ. Λεβέντη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 13:09

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 14-07-2015 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι απογευματινές ώρες στις 13-07-2015 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από εξοχική κατοικία ημεδαπού χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια της έντονης αντίδρασής μας για το θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου, επανερχόμαστε με την παρούσα, εν όψει της διαδικασίας ψήφισης στη Βουλή, των δυσβάστακτων έως και εξοντωτικών μέτρων για τον ελληνικό λαό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι μαθηματικοί χρησιμοποιούν "φανταστικούς αριθμούς" για αφηρημένες έννοιες όπως η τετραγωνική ρίζα του -1 (η οποία, μιας και ρωτάτε έχει δύο απαντήσεις: i και –i). Η Ευρωπαϊκή Ένωση μοιάζει να χρησιμοποιεί το ίδιο κόλπο στη σύνταξη ενός προγράμματος διάσωσης από την Ελλάδα», γράφει σήμερα το Bloomberg σε μια μάλλον αποκαρδιωτική ανάλυσή του για το οικονομικό μέλλον της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νομοσχέδιο, μέσω του οποίου κυρώνεται η συμφωνία με τους εταίρους-δανειστές, εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή (229 «ναι», 64 «όχι» και έξι «παρών»).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βροχή τα δελτία Τύπου του Φεστιβάλ Αθηνών σχετικά με ακυρώσεις συναυλιών κλασικής μουσικής. Αρχικά, ήταν η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, προγραμματισμένη για την επομένη του δημοψηφίσματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πρώτος organizer και αναπαραγωγέας video για δημοφιλείς πλατφόρμες, OrganizeTube, επιτρέπει να προσωποποιήσεις τη διαδικτυακή εμπειρία θέασης video. Λατρεύεις να παρακολουθείς video, αλλά χάνεσαι στη διαδικασία δημιουργίας playlist για κάθε video-πλατφόρμα; Θες να δημιουργήσεις θεματικά Playlist για να τα μοιραστείς με την παρέα σου; Με μία εφαρμογή, η OrganizeTube φέρνει όλα τα video από το YouTube, το Vimeo και το DailyMotion σε ένα μέρος.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos