Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αγκαιριά (Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2015 23:12

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς την Κυριακή 18 Ιανουαρίου2015.

Την ζεστή αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Μάρκος Κωβαίος, ο Επαρχος κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς ,οι Αντιδήμαρχοι κ.Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλου και Χρήστος Χριστόφορος,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.Σταύρος Καραχάλιος, ο Πρόεδρος ΚΠΠΑ Μικές Λεοντής,ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.Τζανακόπουλος Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, μέλη φορέων και συλλόγων του νησιού καθώς και πολύς κόσμος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της κοινότητας και απολογισμός πεπραγμένων από την πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης μέλη του συλλόγου είπαν τα παραδοσιακά κάλαντα με την συνοδεία λαούτου από το Γιώργο Νίκα και ακορντεόν από το Γιώργο Χανιώτη.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου καθώς και τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και να ευχηθούν από καρδιάς, καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos