6η Εικαστική Συνάντηση Τεχνών Πάρου 2017 της ομάδας ART WAY

07 Σεπτεμβρίου 2017 14:58

τα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Πάρου, η ART WAY μια καταξιωμένη ομάδα με αξιόλογους εικαστικούς καλλιτέχνες, συμμετέχει δίνοντας με τον τρόπο αυτό , απάντηση σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας ότι παρόλη την κρίση, η αγάπη , η ελπίδα και η συλλογική προσπάθεια μπορούν να καταφέρουν να μην χαθούν οι αξίες και τα οράματα όλων αυτών των γενεών, που με ζήλο και έμπνευση προήγαγαν στα πέρατα του κόσμου των Πολιτισμό αυτού του πλανήτη.

Αυτό το οφείλουμε στην εμπιστοσύνη και την αγάπη των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών, επιμελητών , καθηγητών αλλά και κάθε εμπνευσμένου ανθρώπου, που αγαπά και υπηρετεί την Τέχνη και τον Πολιτισμό, τον Δημάρχο Πάρου κ. Κωβαίο ,ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας με όλες του τις δυνάμεις ,καθώς επίσης και του φιλότεχνου κοινού μας.

Οι καλλιτέχνες μας εκθέτουν έργα πλημμυρισμένα με ελπίδα και φως , έτσι όπως αυτό διαθλάται μέσα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, δημιουργώντας τις Αιγαιοπελαγίτικες αποχρώσεις.
Οι εναποθέσεις των χρωμάτων, με πινελιές αυτοδύναμες και κηλίδες δυναμικές, μελετώντας τους ιριδισμούς και τις άπειρες αντανακλάσεις, μετρώντας το φως των Κυκλάδων, το φως, που πάντα ήταν η ύλη των ζωγράφων, παρουσιάζουν στο βλέμμα μια εντυπωσιακή ενότητα.
Οι Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις αποτέλεσαν την έμπνευσή μας μέσα στην πιο δύσκολη ίσως περίοδο της χώρας μας και λειτούργησαν ως αφορμή για να κλείσουμε για φέτος τις παρουσιάσεις μας στα Κυκλαδίτικα νησιά εδώ απ΄ όπου και ξεκινήσαμε ,στο φιλόξενο νησί της Πάρου στον καταπληκτικό εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νάουσας (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

Σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσης μας

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00

Με εκτίμηση για την ART WAY,

Γιώργος Σάρδης- Αφροδίτη Δρακοπούλου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos