Με μια εξαιρετική παιδική παράσταση άνοιξε η Αυλαία της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Νάουσα Πάρου…(Βίντεο + Φωτό)

06 Οκτωβρίου 2017 14:58

Με το σπουδαίο θεατρικό έργο του νεοέλληνα συγγραφέα Γ. Θεοτοκά «Το όνειρο του Δωδεκαήμερου» εγκαινιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2017, η 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία για πρώτη φορά διεξάγεται στο νησί της Πάρου.

Η πρώτη αυτή θεατρική παράσταση, παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας το οποίο γέμισε από παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου που απόλαυσαν το έργο και τους ρόλους που ενσάρκωσαν ερασιτέχνες ηθοποιοί από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου Χίου.


Καθαρά συμβολική ίσως ήταν αυτή η έναρξη της Συνάντησης με μια παράσταση αφιερωμένη στους μικρούς θεατές της Πάρου η οποία πραγματεύεται με μαεστρία, χιούμορ και μοναδική παραστατικότητα το ζήτημα της διατήρησης των ηθών, των εθίμων και των λαογραφικών στοιχείων της ελληνικής παράδοσης και της μεταλαμπάδευσής τους στις νεότερες γενιές.


Το μαθητικό κοινό καταχειροκρότησε το ταλέντο των ηθοποιών οι οποίοι μέσα από μεταμφιέσεις, αλληγορίες και συμβολισμούς μετέδωσαν με μοναδικό τρόπο το μήνυμα του εξαιρετικού έργου του Γ. Θεοτοκά για τη διάσωση της λαογραφικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Το Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας στο οποίο δόθηκε η παράσταση, ανακαινισμένο, βαμμένο στο χρώμα του θεάτρου δηλαδή το γκρι, με μεγεθυμένη σκηνή και σημαντικές τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας θεατρικής αίθουσας, εντυπωσίασε τον κόσμο και φιλοξένησε κατά άψογο τρόπο την παρουσίαση αυτής της πρώτης θεατρικής δουλειάς που άνοιξε την αυλαία της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Το καφεποτοπωλείο «ΠΙΝΟΚΛΗΣ» στην παραλία της Παροικίας προσφέρει παραδοσιακές μεζεδολιχουδιές συνοδεία τοπικών νησιώτικων ποτών σε παρείστικη ατμόσφαιρα μέσα σε ένα περιβάλλον ρετρό διακόσμησης, υπέροχο και χαλαρωτικό με φιλική εξυπηρέτηση.

Το All day Café – Restaurant «ΡΟΔΙ» στην παραλία της Παροικίας προσφέρει ποιοτικά πιάτα και γλυκίσματα από αγνά υλικά ή χαλαρωτικό καφεδάκι σε ένα προσεγμένο περιβάλλον με υπέροχη θέα τον κόλπο της Παροικίας.

Το Ballo Café – Bar & Shushi Bar στην Παροικία είναι must προορισμός για πρωτότυπες γεύσεις και πιάτα υψηλής γαστρονομικής ταυτότητας. Εξαιρετικό επίσης σούσι, φανταστικά cocktails σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής με καλή μουσική και μοναδική θέα.

Το Ψητοπωλείο «ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ» στην παραλία της Παροικίας προσφέρει καλοψημένες, ολόφρεσκες, νοστιμότατες κρεατολιχουδιές ψημένες στα κάρβουνα σε εξαιρετικό περιβάλλον με φιλόξενη διάθεση και φιλική εξυπηρέτηση.
Για τη διαμονή σας επιλέξετε το ξενοδοχείο Poseidon of Paros στη Χρυσή Ακτή Πάρου. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία χαλαρωτικών διακοπών σε ένα ξενοδοχείο – κόσμημα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, δίπλα στη θάλασσα, με μαγευτική θέα, άνεση, πολυτέλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε έναν επίγειο παράδεισο φιλοξενίας.

Το εστιατόριο «ΑΓΝΑΝΤΙΟ» στις Λεύκες με την υπέροχη θέα, δοκιμάστε λαχταριστές απολαύσεις ζουμερών κρεατικών μεγάλης ποικιλίας όπως μπριζόλες, ψητά σούβλας, κοκορέτσι, κλέφτικο και κοντοσούβλι. Εξαιρετικό φιλικό περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση κάνουν το «ΑΓΝΑΝΤΙΟ» τον καλύτερο γευστικό προορισμό των Λευκών Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos