Όλη η Παροικία Πάρου ένα ξέφρενο Αποκριάτικο πάρτι! Χιούμορ, κέφι και ρυθμός στη μεγάλη εκδήλωση της Αποκριάς! (Βίντεο + Φωτό)

05 Φεβρουαρίου 2018 13:27

Τα συστατικά της μεγάλης αποκριάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Παροικία της Πάρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ήταν εγγύηση επιτυχίας για ένα μεγάλο, ζωηρό πάρτι που σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και πρόσφερε απλόχερα διασκέδαση!

Η Αποκριάτικη παρέλαση μεταμφιεσμένων που έδωσε αρχικά τον τόνο και τον ζωντανό παλμό της γιορτής, ξεκίνησε αργά το μεσημέρι από το Αγροκήπιο και περνώντας από την παραλιακή οδό κατέληξε στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.



Εκεί, ευφάνταστα μασκαρεμένοι μεγάλοι και παιδιά με πολύ χιούμορ και χαρούμενη διάθεση, επιδίδονταν σε αστεία πειράγματα και αποκριάτικο χορό γύρω από το γαϊτανάκι που είχε στηθεί καθώς μαζορέτες έδιναν στο ευχάριστο κλίμα τη δική τους ιδιαίτερη «πινελιά» θεάματος!



Ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση έγινε γρήγορα μια μεγάλη υπαίθρια παρέα! Προσφέρθηκαν κεράσματα και η ατμόσφαιρα ζωντάνεψε για τα καλά, όταν ξέφρενοι μουσικοί ρυθμοί που ακούγονταν σχεδόν σε ολόκληρο το κέντρο και την παραλία της Παροικίας πλημμύρισαν τη γιορτή και ξεσήκωσαν ακόμα και τους πιο διστακτικούς!

Τότε, ένα τρελό πάρτι στήθηκε μέχρι αργά στην πλατεία, ζωντανό και κεφάτο που ολοκλήρωσε την όμορφη εκδήλωση της Αποκριάς στην Παροικία τη δεύτερη Κυριακή του Τριωδίου.

Κατεβάστε εδώ δωρεάν την εφαρμογή μας για 24ωρη ενημέρωση

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos