Παιδική θεταρική παράσταση του ΑΜΕΣ Νηρέα

29 Μαϊος 2018 15:38

Για άλλη μια χρονιά υποδεχτήκαμε στην Πάρο την Ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ με την ανατρεπτική παράσταση «Απαγορεύεται η Μουσική» που όσο κι αν o τίτλος της παραπέμπει στο αντίθετο, μας απέδειξε ότι η μουσική είναι παντού! Μία διαδραστική παράσταση με εκπαιδευτικά στοιχεία που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.


Πέρα από την έντονη μουσική παρουσία και τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, δεν έλειπε το χιούμορ, η δράση και οι έξυπνοι θεατρικοί διάλογοι, που χαρακτηρίζουν άλλωστε κάθε δουλειά της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.
Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Νηρέα ευχαριστεί θερμά τους μαθητές των Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων της Πάρου και της Αντιπάρου που παρακολούθησαν τις πρωινές παραστάσεις, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς. Ευχαριστεί επίσης κι όσους παρευρέθησαν στην απογευματινή παράσταση.

Ευχαριστούμε την Blue Star Ferries για την δωρεάν έκδοση των εισιτηρίων της μετακίνησης και τα δωμάτια Pandora για την παραχώρηση των χώρων διαμονής της καλλιτεχνικής ομάδας.
Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Τσουνάκη για τον γνωστό άψογο επαγγελματισμό του στην τεχνική υποστήριξη (ήχος, φωτισμός) σε όλες τις παραστάσεις και τις πρόβες της θεατρικής ομάδας.
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο ΕΝ ΠΛΩ για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους.
Ευχαριστούμε την ΚΔΕΠΑ Πάρου για την υποστήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας του ΕΠΑΛ. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή κ. Δρόσο και τους εκπαιδευτικούς της θεατρικής ομάδας του Γυμνασίου Παροικίας για την διευκόλυνση και την συνεργασία.

Αφήσαμε για το τέλος την αναφορά μας στους εξαιρετικούς ηθοποιούς Γιάννη Αδρίμη, Ελισσαίο Βλάχο, Μιχάλη Κοιλάκο που δεν δυσανασχέτησαν λεπτό από το πιεσμένο, αναγκαστικά, πρόγραμμα και η κάθε παράσταση ήταν μοναδική προσφέροντας απλόχερα την αγάπη και την ευαισθησία τους σε αυτό που λέμε παιδικό θέατρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον σκηνοθέτη της παράστασης κ. Άγγελο Αγγέλου για την ανταπόκριση και την συνεργασία.
Καλή Αντάμωση!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos