Το πρόγραμμα της ημερίδας για την προστασία και ανάδειξη των αρχαίων λατομείων της Πάρου

12 Νοεμβρίου 2019 22:10

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ημερίδας για τα αρχαία λατομεία μαρμάρου της Πάρου. Η προστασία και ανάδειξη των αρχαίων λατομείων μαρμάρου είναι ένα θέμα πολύπλευρο και οι λύσεις χρειάζονται τη συμβολή όλων μας.


Το Σάββατο 16/11 θα γίνει μία ουσιαστική προσπάθεια για να μπει μπροστά ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα δράσης, με την άμεση συμμετοχή του Δήμου Πάρου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, των τοπικών συλλόγων και του κόσμου του νησιού μας.

· Την Παρασκευή 15/11 στις 15.00, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των λατομείων στο Μαράθι. Σημείο συγκέντρωσης στον πεζόδρομο στην είσοδο των λατομείων.

· Την Παρασκευή 15/11 στις 19.00 εγκαίνια της έκθεσης ιστορικών αρχείων και μελετών για τα λατομεία της Πάρου, στην Αίθουσα του 'Αρχίλοχου' στην Παροικία.

· Το Σάββατο 16/11 εγγραφή για την Ημερίδα από 10.15 στην Αίθουσα του 'Αρχίλοχου' στην Παροικία. Ελεύθερη είσοδος. Έναρξη της Ημερίδας στις 10.30 και λήξη στις 18.00. Διάλειμμα για ελαφρύ γεύμα και προβολή ντοκιμαντέρ για τα λατομεία 14.00 -15.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos