Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 00:01

Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο το 2015!

Το psts.gr και οι συνεργάτες του, εύχονται σε όλους τους επισκέπτες – αναγνώστες μια φωτεινή, δημιουργική και αίσια χρονιά, με υγεία, ευτυχία, χαμόγελο, αλληλέγγυα ανθρωπιστική διάθεση και περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 17:15

Πρωτοχρονιά στην Αυστραλία (Βίντεο)

Μπήκε το 2015 στην Αυστραλία
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από νησιά των Κυκλάδων απόλαυσε σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2014 από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτές τις ημέρες, η ανάγκη να δούμε τις γιορτές σαν σημείο επανεκκίνησης, σαν αφετηρία και εφαλτήριο για ένα άλμα προς το μέλλον, είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 16:17

Ευχές Δήμου Μυκόνου

Ευχές Δήμου Μυκόνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η δράση Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2014 της ΟΝΝΕΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ με την παράδοση τροφίμων παιχνιδιών και άλλων ειδών πρώτης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 16:12

Ευχές Χ. Κόκκινου

Eύχομαι ολόψυχα το νέο έτος να χαρίσει υγεία , ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Να είναι έτος ελπίδας , δημιουργίας και εθνικής ανάτασης για τον τόπο .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αγαπημένοι μου συμπατριώτες Κυκλαδίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με δήλωσή του καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ την κεκαλυμμένη- μέχρι χθες βράδυ, όπως είπε- πρόθεση να οδηγήσει σε πτώχευση τη χώρα, προκάλεσαν οι δηλώσεις των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ.κ. Τόλιου και Μηλιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos