Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 23:30

Κεραυνός σκότωσε ταυτόχρονα 23 αγελάδες

Ένας κεραυνός κατά τη διάρκεια καταιγίδας, σκότωσε ταυτόχρονα 23 αγελάδες, οι οποίες ήταν κοντά σε φράχτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εντοπισμός συγκεκριμένων βιοδεικτών σε εύκολα συλλεγόμενα σωματικά υγρά, όπως το σάλιο, μπορεί να συμβάλλει στην πρώιμη διάγνωση του αλκοολισμού και την θεραπεία του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας και τα Κρατικά Βραβεία Παιδικού Βιβλίου 2018 (για τις εκδόσεις 2017) από τη Διεύθυνση Γραμμάτων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο φέρνει αλλαγές, μεταξύ άλλων και στον συνδικαλιστικό νόμο, εκφράζουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, οι οποίες καλούν νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Black Friday 2019 πλησιάζει και έρχεται και φέτος γεμάτη μεγάλες προσφορές για τους καταναλωτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 650 εκατ. ευρώ προχωρά η Lamda Development αναλαμβάνοντας έτσι το οραματικό έργο της επένδυσης του Ελληνικού σε ποσοστό 100%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 17:28

Ντουέτο-έκπληξη του Λάκη Παπαδόπουλου!

Σε ένα μοναδικό ντουέτο πρωταγωνιστεί ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο νεαρός και ταλαντούχος ερμηνευτής, Ανδρόνικος, οι οποίοι μας παρουσιάζουν το τραγούδι «Η Ζωή Είναι Τραμπάλα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οπαδός της θεωρίας πως η Ελλάδα έχει καταλάβει «18 τουρκικά νησιά στο Αιγαίο» ο Ουμίτ Γιαλίμ, εξ απορρήτων σύμβουλος του Ερντογάν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ενίσχυση των δρομολογίων με περισσότερα τρένα δεν είναι εύκολη. Και αυτό γιατί δεκάδες συρμοί του παραμένουν ακινητοποιημένοι λόγω βλαβών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos