Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Με αναφορές στην τραγωδία στο Μάτι η ομιλία του πρωθυπουργού - Προανήγγειλε Διάσκεψη Κορυφής στην Αθήνα το 2020 για την κλιματική αλλαγή - «Λουκέτο» σε όλες τις λιγνιτικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι το 2028 και απαγόρευση των πλαστικών μίας χρήσης σε όλη τη χώρα από το 2021

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απρόσμενη εξέλιξη παίρνει η σύλληψη 65χρονου στη Μύκονο, με βάση ένταλμα σύλληψης για την αεροπειρατεία που είχε γίνει το 1985 σε πτήση της TWA.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνε ομαδική συζήτηση όπου διαβεβαίωνε ότι γνωρίζει πώς να κατασκευάσει κανείς μια βόμβα που πυροδοτείται από κινητό τηλέφωνο - όπως το κάνουν οι Αφγανοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο λόγια για το έργο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ομιλία γεμάτη πάθος, η έφηβη ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ άνοιξε τις εργασίες για το Κλίμα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που υπήρχε για κατ’ εξαίρεση εγγραφές μαθητών, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε επιτέλους το αυτονόητο:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ΄όλες τις διαβεβαιώσεις της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων ότι έχουν καλυφθεί τα κενά στις σχολικές μονάδες της χώρας, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνομη αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διάταξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που ενσωματώθηκε στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο το οποίο θα εισαχθεί στην Βουλή προς ψήφιση, παρατείνεται η ισχύς της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας - η ισχύς της οποίας έληγε την 30η Ιουνίου 2019 - μέχρι την σύναψη νέας και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31-12-2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόστιμο ύψους 5,150 εκατ. ευρώ για παραβίαση των διατάξεων περί ιδίων κεφαλαίων την περίοδο 2015 – 2017 επέβαλε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην Τράπεζα Πειραιώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos