Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:38

Στο Ζάππειο Μέγαρο η φουάρ τέχνης Art Athina

Πιστή με το κοινό της εδώ και 24 χρόνια παραμένει η μεγαλύτερη ετήσια εικαστική διοργάνωση στην Ελλάδα, η Art Athina, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το κλείσιμο του Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι, που σήμερα λειτουργεί πλέον ως κατάστημα της αλυσίδας οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού Leroy Merlin, το πρωί της Παρασκευής υπάλληλοι της Εθνικής Leasing άλλαξαν τις κλειδαριές και στο συγκρότημα Odeon Star City επί της Λεωφόρου Συγγρού 111.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι μια μακρόβια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός καθώς κάθε χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία στην Ολλανδία κοντά στο Ρότερνταμ. Αστυνομικός άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους. Ο ίδιος ο δράστης μετά την πράξη του έβαλε τέρμα στη ζωή του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη μέσα σε σπίτι στην μικρή πόλη Ντόρντρεχτ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συχνότερος τρόπος αυτοκτονίας είναι ο απαγχονισμός, ο αυτοπυροβολισμός και η κατάποση φυτοφαρμάκων. Οι άνδρες είναι πιθανότερο να αυτοκτονήσουν συγκριτικά με τις γυναίκες, ενώ οι μισοί σχεδόν εκ των αυτοχείρων είναι κάτω των 45 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συνολική προσπάθεια για να αλλάξει η τραγική εικόνα που παρουσιάζουν τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, συμμετέχοντας σ’ έναν κορυφαίο θεσμό παγκόσμιας ακτινοβολίας, ο οποίος αποτελεί γιορτή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του πολιτισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια απίστευτη ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου απο την Πάρο και πραγματικά μας έστειλε αδιάβαστους. Όρκο ότι είναι η ίδια δεν παίρνουμε αλλά επειδή τώρα τελευταία σχεδόν όλες οι Ελληνίδες celebrities έχουν μια τάση να φωτογραφίζονται όπως τις γέννησε η μαμά τους, όπως φαίνεται……….

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ βρίσκεται το θεσμικό πλαίσιο για το “Πόθεν Έσχες”, με τους νέους Αιρετούς να χρειάζεται να είναι προσεκτικοί ειδικά στην αρχική Δήλωση που υποχρεούνται να υποβάλλουν εντός συγκεκριμένης από την απόκτηση της ιδιότητας του Αιρετού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos