Φεβρουάριος 2020 - Psts.gr

Μια 38χρονη Ελληνίδα που είχε ταξιδέψει στην Βόρεια Ιταλία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, μετά από 19 ημέρες στην εντατική του «Αττικόν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι οδομαχίες στην Λέσβο ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και συγκεντρωμένους πολίτες που αντιδρούν στις κλειστές δομές για το μεταναστευτικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκρεμεί η απάντηση από το Ινστιτούτο Παστέρ για τον άνδρα με ύποπτα συμπτώματα, που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, και μεταφέρθηκε από το σπίτι του στον Πειραιά, στο «Αττικόν» 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική ενίσχυση για την ποιοτική και ποσοτική επάρκεια ύδατος στο Δήμο Τήνου δίνει η τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 152669/27-04-2018 απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία παρατείνεται η χρηματοδότηση του εν λόγω Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα συνηθισμένο φάρμακο κατά της ελονοσίας, η χλωροκίνη, ενδέχεται να είναι αποτελεσματικό κατά της επιδημίας που έχει επιφέρει ο κορονoϊός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την περσινή «γκάφα» του κολοσσού, όταν «πιάστηκε» στα πράσα να υποκλέπτει συνομιλίες χρηστών χωρίς την έγκρισή τους, προχωρά σε μία… έξυπνη και νόμιμη κίνηση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποιεί ότι ο ιός μπορεί να εξελιχθεί στην «ασθένεια Χ» προκαλώντας έως και 80 εκατ. θανάτους παγκοσμίως - Ενα αντιικό φάρμακο φέρεται να έχει αποτελέσματα σε ασθενείς σύμφωνα με κλινικές δοκιμές όπως ανακοίνωσε ο ΠΟΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυελλώδεις άνεμοι το σκηνικό του καιρού της Πέμπτης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα την σοβαρή υποστελέχωση του ΔΕΔΔΗΕ Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 64

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

plastira 265x280