Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Νέος συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) κοντά στην Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης στο Ιράκ, με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ισχυρή έκρηξη στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά από τα Αντικύθηρα εξακολουθεί να πλέει ακυβέρνητο από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, το φορτηγό πλοίο "ΑEOLOS", λόγω απώλειας του πηδαλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν βόμβα έσκασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και σε όλη τη Βρετανία, η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., τα δρομολόγια των πλοίων από 08/01/20-16/01/20, θα διαμορφωθούν ως ακολούθως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας άνδρας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης από γέφυρα της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Αιγίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική άνοδο σημείωσαν οι αφίξεις κρουαζιέρας το 2019 σε σχέση με το 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστο παραμένει το εάν το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των έργων του αερολιμένα Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επείγον υπόμνημα προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη απέστειλε ο Νίκος Συρμαλένιος για το θέμα της διακοπής ακτοπλοϊκής σύνδεσης σε πέντε νησιά των Κυκλάδων εδώ και μια εβδομάδα. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., τα δρομολόγια των πλοίων από 07/01/20-11/01/20, θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπίθεση από σκύλο πίτμπουλ δέχθηκε 11χρονος μαθητής Δημοτικού σχολείου στο τοπικό διαμέρισμα του Λευκώνα, στις Σέρρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos