Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Τέλος διαδρομής για το μειωμένο συντελεστής ΦΠΑ στα νησιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.) το Α.Τ. Πάρου και το Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας θα πραγματοποιήσει στις 10 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 μμ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης Μάρπησσας ημερίδα με θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με κεντρικό τίτλο της ομιλίας του «Ποια Ελλάδα, σε ποια Ευρώπη», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει σήμερα τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η κυβερνητική πολιτική. Στην ομιλία του θα καταγράφεται όλο το πλαίσιο δράσης για την επόμενη τετραετία, θέλοντας να περάσει το μήνυμα μιας κυβέρνησης μακράς πνοής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κλιμάκωσε απότομα την αναμέτρησή του με τη Δύση για την άσκηση επιρροής στη Μέση Ανατολή την Τετάρτη, καθώς Ρώσοι πιλότοι άρχισαν τους πρώτους αεροπορικούς βομβαρδισμούς επί συριακού εδάφους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενα ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο στα σύνορα με τη Συρία, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της πολεμικής αεροπορίας της χώρας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας την Δευτέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos