Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2014, από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΘΗΣΕΑΣ Κυκλάδων, το Κέντρο Υγείας Πάρου και το Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορυφαίοι οικονομολόγοι και πανεπιστημιακοί, συνολικά 18 σε αριθμό, μεταξύ των οποίων και οι Τζ. Στίγκλιτζ και Χρ. Πισσαρίδης, υπογράφουν άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στη βρετανική οικονομική εφημερίδα Fianancial Times και ζητούν πραγματισμό στις διαπραγματεύσεις και επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διέψευσε σήμερα δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας ότι θα προτιμούσε την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων για τη συγκράτηση της εκροής καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οφειλόμενη τιμή από τους εκπροσώπους της Πολιτείας, έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας του Γιώργου Λούκου στο τιμόνι του Φεστιβάλ Αθηνών, ήταν το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημαντική ανακάλυψη που ευελπιστούν ότι θα συμβάλει καθοριστικά στη μάχη κατά του Αλτσχάιμερ, αλλά και άλλων εκφυλιστικών νόσων, πραγματοποίησε διεθνής ομάδα ερευνητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την «οργανωμένη και συντεταγμένη» αποχώρηση των ουκρανικών στρατευμάτων από την πόλη Ντεμπάλτσεβε επιβεβαίωσε χθες ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, την ώρα που η εκεχειρία που συμφωνήθηκε στο Μινσκ της Λευκορωσίας κρέμεται από μια κλωστή, καθώς στο συγκεκριμένο μέτωπο οι συγκρούσεις συνεχίζονταν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, το πλοίο «Λευκά Όρη» ιδιοκτησίας μέχρι πρότινος της εταιρείας ΑΝΕΚ, εντάσσεται πλέον στο στόλο της Blue Star Ferries.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos