Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Τριπλό τζακ-ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (12/11/2017), κάτι που σημαίνει ότι στον επόμενο διαγωνισμό, την Πέμπτη, το ποσό που θα διεκδικήσουν οι υποψήφιοι νικητές, θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιδιαίτερή του πατρίδα η Πάρος, τίμησε τον Γιάννη Ραγκούση, με τις ψήφους των πολιτών της προς το πρόσωπό του. στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εντυπωσιακή συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ψήφισαν πάνω 210.000 πολίτες, ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του α' γύρου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τέταρτο διήμερο Βασικού Σχολείου Γνώσεων και Αυτοπροστασίας της ΕΟΔ, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 11 & 12-11-2017, με θέμα: «Αντιμετώπιση Καταστροφών».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι όμως υπάρχουν ακόμα επιχειρήσεις στην σημερινή Ελλάδα που μπορούν και αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς αναδεικνύοντας τα ελληνικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Φωτεινό παράδειγμα της αγροτικής ανάπτυξης που μπορεί να έχει η χώρα μας είναι η εταιρεία Amfipolis honey που παράγει υψηλής ποιότητα προϊόντα με βάση της πάντα το αγνό μέλι από την περιοχή των Σερρών και συγκεκριμένα στο χωριό Ροδολήβος.

honey gold sea arthro.jpg

Η εταιρεία Amfipolis έχει δημιουργήσει την ναυαρχίδα των προϊόντων της εδώ και ένα χρόνο περίπου, το Amfipolis rose 22k gold (Ροδόμελο με χρυσό 22καρατίων) το οποίο έχει κατακτήσει ήδη πολλές χώρες με το αριθμό συνέχεια να ανεβαίνει.

Οι βασικές χώρες που καταναλώνουν τα προϊόντα Amfipolis είναι η Αγγλία, η Ρωσία, το Ντουμπάι, η Ιαπωνία, η Αμερική, τα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ. Αξιοσημείωτο είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της παραγγελίας του Ντουμπάι τοποθετείτε στα ράφια του μεγαλύτερου και πολυτελέστατο ξενοδοχείου και μάλιστα έχει δοκιμαστεί από τον πρίγκιπα που έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό του ξενοδοχείου αποκομίζοντας τις καλύτερες κριτικές.

H αξιέπαινη πορεία της Amfipolis honey όμως δεν σταματάει εδώ αλλά και δεν δεκάδες βραβεία που κατακτά σε διάφορους διεθνής διαγωνισμούς αγνότητας, πρωτοτυπίας και gourmet προϊόντων ή φυσικών superfood.

Η Amfipolis honey θέλοντας να αναπτύξει την δραστηριότητά της και στην Ελλάδα με διστακτικά βήματα και με πολύ χαμηλούς στόχους, λόγο της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας προτείνει τα προϊόντα της σε όλους όσους θέλουν να κάνουν ένα πλούσιο, πρωτότυπο και αξιοσέβαστο δώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη εκτιμάται πως είναι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η συμμετοχή των πολιτών της Πάρου, στην ψηφοφορία για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έντονα καιρικά φαινόμενα, στα ανατολικά και τα νότια, ξεκινά η νέα εβδομάδα, καθώς τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικά πλούσια είναι τα διατροφικά οφέλη του λάχανου και του καρότου, τα οποία, από την αρχαιότητα ήδη ήταν γνωστά ως θαυματουργά φάρμακα της φύσης.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών που καταβάλει για την ανάδειξη των αθλητικών διοργανώσεων και δη των δρομικών αγωνισμάτων που φιλοξενούνται στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες, συμμετέχει στην εξειδικευμένη έκθεση Ergo Marathon Expo διεξάγεται από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό ομαλές μέχρι στιγμής συνθήκες και χωρίς απρόοπτα ή δυσχέρειες διεξάγεται από 8 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου η ψηφοφορία των πολιτών της Πάρου για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos