Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Το σίγουρο είναι πως οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνουν το Διαφάνι τον αγαπημένο τηλεοπτικό προορισμό. Άλλωστε οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται και αργά ή γρήγορα για όλους έρχεται η ώρα της κρίσης… με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο! 

Κατηγορία LIFESTYLE

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 19, 31, 7, 14, 22 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει το εργοστάσιο της Πίτσος στην Ελλάδα καθώς η γερμανική ιδιοκτήτρια εταιρεία Bosch Siemens Hausegerate σχεδιάζει να μεταφέρει την παραγωγή της στην Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου η οποία σύμφωνα με τις εξαγγελίες της πολιτείας αναμένεται να αρχίσει από τα μέσα Μαΐου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να θωρακίσει το νησί ενάντια στην νόσο Covid – 19 και να διασφαλίσει την προάσπιση της δημόσιας υγείας για κατοίκους και επισκέπτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη εικονική έκθεση τουρισμού FVW TravelTalk Virtual Counter Days που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στη Γερμανία, ξεσήκωσε τεράστια ζήτηση και οδηγεί στην δεύτερη έκθεση με σκοπό να στηρίξει την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Με τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας και βουλευτή Κορινθίας, Χρίστο Δήμα, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η υποβολή πρότασης για τη φιλοξενία του Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο, με βάση την πόλη του Λουτρακίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα, δεν δέχεται υποδείξεις περί ανθρωπισμού και περί της προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων από χώρες που τα παραβιάζουν, καταστρατηγώντας διεθνείς συμβάσεις για εσωτερική κατανάλωση και έπειτα ζητούν βοήθεια από την Ευρώπη για να διαχειριστούν τα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναλυτικότερα τα κρούσματα στις περιφερειακές ενότητες που ανήκουν στην Αττική:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.340, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos