Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία βροχόπτωσης κατά το τελευταίο 48ωρο στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, χθες , η  παρακάτω διακομιδή ασθενούε, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Ν. Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Ιωάννης Βρούτσης κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών (Α.Π.2477/20-01-2016) με τίτλο «Σε κίνδυνο οι μικρές οινοπαραγωγικές μονάδες των Κυκλάδων μετά από την επιβολή του Ε.Φ.Κ. στο κρασί».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιότιμες κυρίες, κύριοι,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισήγηση Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» Άσπρου χωριού Πάρου σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 μ.μ. στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας που θα γίνει στην πολιτιστική αίθουσα του Άσπρου χωριού. Θα ακολουθήσουν ο απολογισμός δράσης της χρονιάς που πέρασε, βραβεύσεις μαθητών, ζωντανή μουσική, και κάλαντα με την παραδοσιακή τσαμπούνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κ. Φρέρη, μετά λύπης μας, τόσο εμένα , όσο και των ομάδων της Ένωσης που εσείς διοικείτε, όπως επίσης και του φίλαθλου κόσμου του νομού μας, ΔΕΝ λάβαμε καμία απολύτως απάντηση, στο συγκεκριμένο και εύλογο ερώτημα που σας έθεσα και το οποίο προκύπτει από την δική σας προσωπική συνέντευξη που δώσατε την προηγούμενη Δευτέρα 11/1/2016, στο ραδιόφωνο της Χίου "Αλήθεια", όπου αποκαλέσατε τα σωματεία μας με τον πλέον κυνικό και προσβλητικό όρο "Φωτοβολίδες".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων υποδομών και δυνατοτήτων που προσφέρει το Επιμελητήριο Κυκλάδων στις επιχειρήσεις-μέλη του, η οποία έλαβε χώρα εχθές κατά την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 συνάντηση μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου, κας. Μαρίας Χατζηγιάννη, κ. Βαγγέλη Σιγάλα και κ. Νίκου Καΐλη, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσο, και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αλεξανδρούπολη ταξίδεψε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς για να παρευρεθεί στο Συνέδριο που πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 με θέμα: "ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, Μοντέλα Ανάπτυξης και ο ρόλος των ΟΤΑ".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με μεγάλο ενδιαφέρον» αναμένει η Νέα Δημοκρατία, την απάντηση του πρωθυπουργού στα όσα είπε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos