Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Ταϊβάν η κατανάλωση δυο ακτινίδιων μια ώρα πριν πέσουμε στο κρεβάτι για ύπνο θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αϋπνίας και στον καλύτερης ποιότητας ύπνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη Ελληνική τράπεζα επίλεξε την Πάρο προβάλλοντας αντιπροσωπευτικές όμορφες εικόνες του νησιού σε διαφημιστικό σποτ υπέρ της ενίσχυσης της τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πολλά πρόσωπα των προορισμών του, το συγκριτικό πλεονέκτημα του Νοτίου Αιγαίου και για τους Έλληνες τουρίστες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να κυνηγήσετε και να προστατεύσετε τα όνειρά σας. Να μην τα εμπιστευτείτε σε κανένα άλλο, παρά μόνο στη δύναμη και τη φλόγα της δικής σας ψυχής», προέτρεψε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, τις χιλιάδες των μαθητών από τα σχολεία του Νοτίου Αιγαίου που κατέκλυσαν το πρωί της Δευτέρας το Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, κηρύσσοντας την έναρξη της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου 2017, που διεξάγεται σήμερα και αύριο, Τρίτη, στη Ρόδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων τάσσεται κατά της μονομερής και προκλητικής απόφασης της κυβέρνησης να επιβάλλει υποχρεωτική ένταξη των παιδιών από τεσσάρων ετών στα Νηπιαγωγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 43χρονη ημεδαπή, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα του αιγιαλού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα σήμερα (22/05) και στο πρόγραμμα οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργάνωσε την 1η Συνάντηση Δικτύου, με τίτλο «Εννέα Μουσεία, εννέα τόποι. Χαρτογραφώντας το μέλλον». Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, με τη συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας, στις 19 και 20 Μαΐου, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 26-5-2017 και ώρα 10.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταφόπλακα βάζει ο υπουργός παιδείας, κος Κώστας Γαβρόγλου, στη λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών των δήμων μετά την εξαγγελία της υποχρεωτικής ένταξης των παιδιών -ηλικίας τεσσάρων ετών- στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos