Συλλήψεις επτά ατόμων σε πέντε νησιά των Κυκλάδων

22 Μαϊος 2017 14:17

Την 20-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 43χρονη ημεδαπή, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα του αιγιαλού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Την 20-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 44 και 26 ετών (άντρας-γυναίκα), γιατί παρείχαν υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων σε υπαίθριο χώρο έναντι αμοιβής, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής. Επιπλέον είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 20-05-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 30 ετών, που είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 20-05-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 22-05-2017 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 25χρονη υπήκοος Καναδά, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos