Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Όταν η Νάουσα γίνεται οικοδέσποινα μεγάλων εορταστικών εκδηλώσεων, βγάζει από το «σεντούκι» της συλλογικής της μνήμης τους θησαυρούς του πλούσιου λαϊκού της πολιτισμού ιχνηλατώντας την παράδοση και την ιστορία του τόπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο και από τα δυτικά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, 24.08.2018 σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο - Σαντορίνη - Ιω - Πάρο - Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο... χαμηλό κατέγραψε η Μύκονος, με βίντεο να δείχνει τρεις ανθρώπους να κάνουν... τα δικά τους πάνω σε ένα jet ski!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της καλής και αποδοτικής συνεργασίας της Περιφέρειας με τους Δήμους, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Σίφνου, Ανδρέας Μπαμπούνης, συνυπέγραψαν Διαβαθμιδική Σύμβαση Συνεργασίας για την εκτέλεση του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Σίφνου (Β΄φάση)», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τὴν Τρίτη 28 Αὐγούστου συμ­πληρώνονται 59 χρόνια ἀπὸ τὴν κοίμησι τοῦ ἐκ Λευκῶν Πάρου ὁσίου πατρὸς ἡμῶν Ἰωσὴφ τοῦ Ἡσυχαστοῦ ἢ Σπηλαιώτου (Κόττη).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 13:39

Καθορισμός αποζημιώσεων μελών Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ της 20ης Αυγούστου 2018 Τεύχος ΥΟΔΔ και αριθμός φύλλου 470 η ΚΥΑ για τον Καθορισμό αποζημιώσεων πρόεδρων, αντιπρόεδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων α) ιδρυμάτων β) νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου γ) συνδέσμων και δ) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 23-08-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολεγάνδρου, ημεδαπή η οποία διατηρούσε ιπποειδές σε αγρόκτημα, έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήνουμε πίσω μας ένα ακόμη τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων και από σήμερα, Παρασκευή (24/08), κινούμαστε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλημάτων! Τρεις επιλογές έχουμε ξεχωρίσει, πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από την Μπουντεσλίγκα, την Β' Ισπανίας και τη λίγκα της Κροατίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν  βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίοι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos