Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού και ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Ίου, παρουσία του Επάρχου Θήρας κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα και του εκπροσώπου Σύλλογου «Αγάπη Φροντίδα Ζωής» κ. Σταύρου Ρούσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγή δεδομένων και αναπροσαρμογή σχεδίων λόγω της μετάλλαξης Δέλτα 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και τραγουδίστρια Ραφαέλα Καρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 801, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο των Επετειακών Δράσεων της Τράπεζας Πειραιώς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, οργανώνει την περιοδεύουσα έκθεση «Κεντώντας την Ιστορία», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η  κατασκευή του τοίχου αντιστήριξης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Προδρόμου Πάρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την επίβλεψη των μηχανικών της Διεύθυνσης τεχνικών έργων Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 16:02

«Δυο χρόνια Νέας Δημοκρατίας»

Στις 7 Ιουλίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τις εκλογές του 2019· δύο χρόνια από τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρό το Δευτεριάτικο (05/07) ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα από το Copa America και τη Νορβηγία. Πάμε άμεσα στην ανάλυσή τους. 

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε συνέχεια του εγγράφου με α.π. 72326/2278/17-06-2021 που αποστείλατε στον ανάδοχο του έργου <<ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΩΝ ΠΑΡΟΥ, ΝΑΞΟΥ, ΘΗΡΑΣ>>,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos