Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 23:32

ΑΕ Πάρου παντός καιρού, 5-2 στη Σίφνο

Η ΑΕ Πάρου εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο και το μπόνους των 2 βαθμών στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Πέρασε σε ματς ιδιαίτερων συνθηκών, λόγω της χιονόπτωσης και του πολικού ψύχους, από τη Σίφνο με 5-2, αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε με 4-1.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκοιμήθη ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γεμελιάρης του Ιωάννου, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Αμαρουσίου Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ποπ κορν θεωρείται ένα υγιεινό σνακ που μπορείτε να ετοιμάσετε στο σπίτι για σας ή και για τα παιδιά σας. Πολλοί γονείς το προτιμούν αντί για συσκευασμένα σνακ, όπως τα πατατάκια. Είναι όμως τελικά τόσο… αθώο, όσο πιστεύουμε;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 20:42

Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων

Με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Αιγαίου, από την Κυριακή στις 20:00 το βράδυ έως τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το ορεινό Επαρχιακό και Δημοτικό Οδικό Δίκτυο, από το Σαγκρί και την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πολιτική Προστασία ενεργοποίησε το 112, το απόγευμα της Κυριακής (23/1) προειδοποιώντας για επικίνδυνες χιονοπτώσεις το επόμενο 48ωρο στις Κυκλάδες:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 12.108 , εκ των οποίων 61 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα, με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αποφασίστηκε η διακοπή της διά ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αψήφησε τις χαμηλές θερμοκρασίες και έκανε τη βουτιά του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos