Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που απαγορεύεται να βρίσκονται στο αυτοκίνητο, ακόμα και αν είναι εκεί και από τον ίδιο κατασκευαστή. Μάλιστα υπάρχει κίνδυνος ο οδηγός να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο πρόστιμο, ποια είναι λοιπόν αυτά τα αξεσουάρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 3, 17, 27, 28, 45 και 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ανοίγουν στόματα» σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν κακοποιήσεις σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία και τη διαχείριση των διαμερισμάτων που διατίθενται μέσω της πλατφόρμας Airbnb έρχονται με το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 00:59

Ένα χειμωνιάτικο Μουντιάλ…

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκινάει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο τέλος του άγονου πρώτου ημιχρόνου, τόσο το 0-0 και κυρίως η εικόνα των ομάδων που αλληλοεξουδετερώθηκαν στο χώρο του κέντρου, τίποτε δεν προδίκαζε τις συγκινήσεις που θα έφερνε η επανάληψη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Μουντιάλ του Κατάρ εκτός από τα αρκετά αρνητικά του στοιχεία, έχει να επιδείξει και πολλές πρωτοπορίες που μόνο εκεί θα μπορούσα να συμβούν. Όλα τα γήπεδα είναι τεχνολογικώς προηγμένα και έχουν κατασκευαστεί από κορυφαίους αρχιτέκτονες και μηχανικούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και τις καταγγελίες πρώην τροφίμων που εμπλέκουν μέχρι και τον ιδρυτή της, πατέρα Αντώνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη», προσκαλεί όλα τα μέλη του στην χειμερινή αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και το πρώτο ματς της σεζόν, ήταν πολύ κρίσιμο βαθμολογικά μιας οι δύο ομάδες θεωρείται πως θα παλέψουν μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο F4, πίσω από τα Φανάρια Νάξου που είναι το φαβορί.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos