Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι 9, 11, 15, 26, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινότητα Μάρπησσας, με έγγραφα που απέστειλε προς την Δ/νση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, Τμήμα Τεχνικών Έργων, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, επισήμανε την κατάσταση επικινδυνότητας στην οποία έχει περιέλθει το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την ώρα που η χώρα θρηνεί 57 νεκρούς στο φριχτό δυστύχημα στα Τέμπη, σε πολλά κινητά τηλέφωνα και στο Messenger του Facebook καταφτάνει ένα εξοργιστικό μήνυμα - απάτη.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «μοιραίος σταθμάρχης» Βασίλης Σαμαράς εμφανιζόταν σίγουρος ότι είχε «κλειδώσει» το Intercity 62 στην γραμμή της ανόδου, ακόμα κι όταν πληροφορήθηκε από τον ρυθμιστή της κυκλοφορίας ότι η επιβατική αμαξοστοιχία είχε συγκρουστεί μετωπικά με την εμπορική στην περιοχή του Ευαγγελισμού, κοντά στα Τέμπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινότητα Λευκών σε συνεργασία με τον Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών, διοργανώνει και μας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση πάνω σε θέματα της οδικής ασφάλειας, των ναρκωτικών ουσιών και του εθισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εξοχική, μινιμαλιστικού στιλ εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο, διεκδικεί τον τίτλο της πρώτης εξ΄ ολοκλήρου «πράσινης», σύγχρονης κατασκευής στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου γι’ ακόμα μία φορά έκανε τα δικά του καυστικά σχόλια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Γιώργιου Αλεξανδράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γαλλικές αρχές εντόπισαν κρούσματα της υψηλής παθογονικότητας γρίπης των πτηνών Η5Ν1 σε κόκκινες αλεπούδες, στα βορειοανατολικά του Παρισιού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων (WOAH), εκφράζοντας ανησυχία για την εξάπλωση του ιού αυτού σε θηλαστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Υπεγράφησαν από το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη δύο αποφάσεις επιχορήγησης για την Τήνο και τη Σίφνο. Ειδικότερα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos