Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Στα 618 ευρώ η μέση δαπάνη ανά ταξίδι από 702,4 ευρώ το 2021

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις ευχαριστίες του προς την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εκφράζει, εκ νέου, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τις αποφάσεις επιχορήγησης των Δήμων Άνδρου και Αμοργού, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, συνολικού ποσού 137.640,00 €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Η 8η Μαρτίου μας υπενθυμίζει όλα όσα έχουμε κατακτήσει αλλά παράλληλα και όσα διεκδικούμε για να οικοδομήσουμε κοινωνίες που ευημερούν, μακριά από στερεότυπα, προκαταλήψεις, έμφυλη βία και ανισότητες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλάζει το τοπίο για την επαγγελματική αναγνώριση τίτλων σπουδών από ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και τα ελληνικά κολλέγια που λειτουργούν στη χώρα μας ως παράρτημα ευρωπαϊκών ΑΕΙ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστήμονες σημαίνουν συναγερμό για την αποφυγή χρήσης πλαστικών μπουκαλιών ειδικά από εγκύους, αφού η έρευνα δείχνει ότι τα μικροπλαστικά, εκτός από τον πλακούντα, μπορεί να καταλήξουν στα όργανα του εμβρύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το πλοίο SUPERTAR II, αποτελεί το νέο απόκτημα της εταιρείας SEAJETS το οποίο αγοράστηκε τρεις μήνες πριν με σκοπό να δρομολογηθεί στις ακτοπλοϊκές γραμμές των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σκοπός της επίσκεψης του κ. Αντιπεριφερειάρχη είναι ο επιτόπιος συντονισμός των ενεργειών για τα έργα που πρόκειται να εκτελεστούν στη Σίφνο και συγκεκριμένα η Δεύτερη Φάση του έργου οδοποιίας και η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου του νησιού στην περιοχή Θόλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φετινή παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας βρίσκει τη χώρα μας κάτω από τον θλιβερό απόηχο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Ανάμεσα στα θύματα, αρκετές γυναίκες και νέα κορίτσια με πολλά όνειρα για τη ζωή που κόπηκαν βιαία στις ράγες του τρένου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεύτερο... πιάτο για τους επαναληπτικούς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανοιχτά και τα δύο ματς όσον αφορά την ομάδα που θα προκριθεί, με τις Μίλαν και Μπάγερν να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos