×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο ανθρωπιστής σούπερ σταρ

29 Μαϊος 2014 11:12

Τον πατέρα του, Χοσέ Ντίνις Αβέιρο, κηπουρό στον δήμο, να περνάει τις περισσότερες ώρες μεθυσμένος στα καπηλειά, τη μητέρα του, Μαρία Ντολόρες, να εργάζεται

ως καθαρίστρια σε δύο και τρεις δουλειές προκειμένου να τα φέρνει βόλτα, αλλά και τον μεγαλύτερό του αδελφό, τον Ούγκο, να πέφτει αρχικά στα ναρκωτικά και μετέπειτα στο αλκοόλ.

Πριν από τον πρόσφατο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο 29χρονος άσος της Ρεάλ έδωσε τα χέρια με τον πατέρα δύο παιδιών αδελφό του: «Σε περίπτωση που κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, κόβεις μαχαίρι το αλκοόλ».

Ο Κριστιάνο, που έχασε τον πατέρα του πριν από εννιά χρόνια, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει το αλκοόλ κι έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια, δεν θέλει να δει κι άλλον από την οικογένεια να υποτάσσεται στην αδυναμία του, να πνίγεται στο ποτό.

«Ο Κριστιάνο κάνει τα πάντα για να βοηθάει την οικογένειά του, αλλά η φροντίδα και η συμπαράσταση στον αδελφό του είναι συγκλονιστική», λέει με υπερηφάνεια για τον διάσημο γιο της η μητέρα του, Μαρία Ντολόρες.

Ενα γκολ, ένα τρόπαιο, μία αγκαλιά στον αδελφό του (στη φωτό) και μία φανέλα δώρο, με την ελπίδα ότι θα τον μεταπείσει να απομακρυνθεί και από το αλκοόλ, όπως τα κατάφερε και πριν από μερικά χρόνια, πείθοντας τον Ούγκο Αβέιρο να... ντριμπλάρει μια και καλή τα ναρκωτικά.

Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει «με ζηλεύουν γιατί είμαι όμορφος, πλούσιος και παιχταράς», όμως δεν είναι λίγοι οι πολέμιοί του που παραδέχονται πως ο Πορτογάλος είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν παραλείπουν να προσθέτουν πως πρόκειται περί ενός αλαζόνος και εγωπαθούς χαρακτήρα.

Ο πατέρας του θαύμαζε τον Ρίγκαν

Ο πατέρας του διεθνούς άσου της Ρεάλ και της εθνικής Πορτογαλίας και άλλων τριών τέκνων έβλεπε και πολλή τηλεόραση, καθώς και κινηματογράφο. Κι επειδή ήταν ένας εκ των θαυμαστών του ηθοποιού, μετέπειτα προέδρου των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν, έδωσε το όνομά του στο στερνοπαίδι του, το οποίο, στα 15 του χρόνια, χρειάστηκε να πάρει μία απόφαση ζωής και καριέρας: να μετακινηθεί μόνος του από τη Μαδέιρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos