300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερχονται νέες συλλήψεις για τη FIFA - Λάβρος κατά της uefa ο Μπάτλερ

30 Μαϊος 2015 12:44
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ερχονται νέες συλλήψεις για τη FIFA - Λάβρος κατά της uefa ο Μπάτλερ

test2

test2

Βέβαιος ότι θα υπάρξει και νέος γύρος απαγγελίας κατηγοριών στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας για τις πρακτικές της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, της FIFA, εμφανίζεται ανώτερο στέλεχος της φορολογικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, λίγες μόνο ώρες μετά την επανεκλογή του Ζεπ Μπλάτερ για πέμπτη συνεχή θητεία στην προεδρία της FIFA.


Πολλά ανώτερα στελέχη της FIFA αντιμετωπίζουν διώξεις για δωροληψία, ωστόσο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του προέδρου της, του Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος επανεξελέγη στον θώκο χθες Παρασκευή.

 

«Μπορώ να πω με αρκετή βεβαιότητα ότι θα υπάρξει άλλος ένας γύρος απαγγελίας κατηγοριών», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Γουέμπερ, επικεφαλής της διεύθυνσης της IRS η οποία ασχολείται με τη δίωξη οικονομικών εγκλημάτων, ωστόσο δεν θέλησε να διευκρινίσει ποια άλλα πρόσωπα πρόκειται να αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις, ή εάν ο Σεπ Μπλάτερ είναι ανάμεσά τους.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι και νομικά πρόσωπα τα οποία ενέχονται σε εγκληματικές ενέργειες», σημείωσε ο Γουέμπερ στις δηλώσεις του στους Τάιμς.

Ερχονται νέες συλλήψεις για τη FIFA
Οι αρχές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν την περασμένη Τετάρτη ότι εννέα στελέχη ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών και πέντε στελέχη εταιρειών μέσων ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων διώκονται για υποθέσεις δωροδοκίας ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον σε μια περίοδο 24 ετών.

Κατά τις αμερικανικές αρχές, η έρευνα που διεξήχθη αποκάλυψε περίπλοκες μεθόδους νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, εκατομμύρια δολάρια αδήλωτα έσοδα και δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς σε υπεράκτια πιστωτικά ιδρύματα, δικαιούχοι των οποίων είναι στελέχη της FIFA. Η IRS δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τις δηλώσεις του Γουέμπερ.

Στο μεταξύ ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, Τζόζεφ Μπλάτερ, ο οποίος επανεξελέγη χθες για πέμπτη θητεία στην ηγεσία της διεθνούς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, κατήγγειλε σήμερα μιλώντας στο ελβετικό τηλεοπτικό δίκτυο RTS το «μίσος που προέρχεται όχι μόνο από ένα πρόσωπο στην UEFA, αλλά από έναν οργανισμό, την UEFA, η οποία δεν έχει καταλάβει ότι έγινα πρόεδρος το 1988».
Όταν ρωτήθηκε για τον Μισέλ Πλατινί, πρόεδρο της UEFA, ο οποίος είχε ζητήσει την παραίτησή του, ο Μπλάτερ απάντησε: «συγχωρώ όλο τον κόσμο, αλλά δεν ξεχνώ». Ο πρόεδρος της FIFA δήλωσε εξάλλου «σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες της αμερικανικής δικαιοσύνης.
Όσον αφορά την αμερικανική δικαστική έρευνα η οποία οδήγησε στη σύλληψη επτά αξιωματούχων της FIFA στη Ζυρίχη την Τετάρτη, ο 79χρονος Ελβετός εξέφρασε τη λύπη του: «Υπάρχουν σημάδια που δεν μπορεί να είναι λανθασμένα: οι Αμερικανοί ήταν υποψήφιοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και έχασαν (...) Εάν οι Αμερικανοί έχουν να κάνουν με οικονομικά αδικήματα ή του κοινού ποινικού δικαίου που αφορούν βορειοαμερικανούς ή νοτιοαμερικανούς πολίτες, τους συλλαμβάνουν εκεί, όχι στη Ζυρίχη ενώ διεξάγεται ένα συνέδριο».
Και τόνισε: «Μην ξεχνάτε ότι οι ΗΠΑ είναι ο υπ 'αριθμόν ένα χορηγός του χασεμιτικού βασιλείου, συνεπώς του (ηττημένου) αντιπάλου μου (πρίγκιπα 'Αλι), η υπόθεση βρωμάει».
Όσον αφορά τις μελλοντικές σχέσεις με την UEFA, Μπλάτερ δήλωσε: «Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την UEFA και η UEFA δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμάς».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Γαλλία: Γυναίκα καταδικάστηκε...
Αστυνομικοί ή serial killers;... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

cavo doro 22

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Οκτώβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Έβρεξε στο νησί – Δείτε πόσο σε κάθε χωριό ή περιοχή

Πάρος: Έβρεξε στο νησί – Δείτε πόσο...

21 Οκτωβρίου 2025
Πάρος – Master Plan νέου Επιβατικού Λιμανιού: Για ανάπτυξη μιλά ο Δήμαρχος κ. Μπιζάς για μη βιωσιμότητα ο κ. Κωβαίος

Πάρος – Master Plan νέου Επιβατικού...

20 Οκτωβρίου 2025
Πάρος: Ραγδαία βροχόπτωση στο νησί – Πολύ ικανοποιητικός ο υετός του φετινού Οκτωβρίου (Βίντεο)

Πάρος: Ραγδαία βροχόπτωση στο νησί...

23 Οκτωβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Ανατροπή στην ιστορία: Η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης έγινε πολύ νωρίτερα από ό,τι νομίζαμε

Ανατροπή στην ιστορία: Η έκρηξη του...

27 Οκτωβρίου 2025
Θαλάσσια διακομιδή από το λιμάνι της Τήνου

Θαλάσσια διακομιδή από το λιμάνι τη...

27 Οκτωβρίου 2025
Βλάβη στον καταπέλτη Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ πλοίου στην Τήνο

Βλάβη στον καταπέλτη Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/...

27 Οκτωβρίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: AskNet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ