Πρόστιμο για κλωτσιά στο... κρεβάτι

08 Μαρτίου 2016 12:03

Πρόστιμο θα πληρώσει ένας άνδρας που κλώτσησε την σύντροφό του στο στομάχι επειδή τόλμησε να ... πάρει όλο το πάπλωμα. Ο δικαστής αποφάσισε πως τα περισσότερα ζευγάρια διαφωνούν για τις κουβέρτες στο κρεβάτι.

Ο 35χρονος Ρίτσαρντ Χελθ, έγινε έξαλλος όταν η φίλη του τον κατηγόρησε πως γίνεται άπληστος με το πάπλωμα και του το πήρε. Όταν όμως η κοπέλα δεν του το έδινε πίσω, τότε αυτός την έσυρε από το κρεβάτι από τα μαλλιά και την κλώτσησε στο στομάχι.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Στιούαρτ Κοκμπερν επέπληξε τον Χελ για την αντίδρασή του, αλλά πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους διαπληκτισμοί είναι πολύ συνηθισμένοι στην πατρίδα του. Μάλιστα, τόνισε πως στο Μακλσφιλντ, το 99,9% τον ζευγαριών διαφωνούν για τα καλύμματα των κρεβατιών. «Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιδρούν με αυτό τον τρόπο και θα πρέπει να σκεφτείς την μελλοντική συμπεριφορά σου» πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Χελθ.

Ο 35χρονος που ζει με την μητέρα του στο Μακλσφιλντ αρχικά αρνήθηκε την επίθεση ωστόσο άλλαξε γνώμη μία μέρα πριν το δικαστήριο.

Δεν έχει ποινικό ιστορικό βίας και οι δικαστές του επέβαλαν ποινή 12 μηνών σε κοινοτική εργασία ενώ θα πρέπει να καταβάλει και 200 λίρες για δικαστικά έξοδα ενώ του απαγόρευσαν την επικοινωνία με την σύντροφό του.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos