H 35χρονη που έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι

02 Νοεμβρίου 2016 10:07

Μετά από μια περίοδο... αγρανάπαυσης, ο πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένος και πάλι και επειδή Χάρι είναι αυτός (επιρρεπής σε αταξίες και σε ζωή που ξεφεύγει συχνά από το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ), η νέα του αγαπημένη είναι η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, η οποία υπήρξε παντρεμένη.

Το γεγονός αυτό φέρνει στη μνήμη το σκάνδαλο με τον Εδουάρδο Η' όταν το 1936 αναγκάστηκε να απαρνηθεί τον θρόνο για να παντρευτεί την αγαπημένη του, Ουόλις Σίμπσον, μία Αμερικανίδα διαζευγμένη.

Βέβαια, οι εποχές έχουν αλλάξει κι εξάλλου ο Εδουάρδος ουσιαστικά εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί του θρόνου εξαιτίας του θαυμασμού που έτρεφε για τον Χίτλερ, οπότε το Μπάκιγχαμ δεν θα έχει λογικά αντιρρήσεις, αν βέβαια το ειδύλλιο του Χάρι εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και αν δεν ενοχλείται από τις αισθησιακές σκηνές που έχει γυρίσει η Μαρκλ στη σειρά που πρωταγωνιστεί, το δικαστικό δράμα «Suits», υποδυόμενη τη Ρέιτσελ Ζέιν.
Οι δυο τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γνωρίστηκαν στον Καναδά στις αρχές του περασμένου Μαΐου με αφορμή τα Invictus Games, μία αθλητική διοργάνωση για τους τραυματίες πολέμου. Φημολογείται, μάλιστα, ότι ο Χάρι μαγεύτηκε τόσο από τη Μέγκαν που τη «βομβάρδισε» με μηνύματα μέχρι εκείνη να δεχτεί να τον συναντήσει.

Εκείνη βέβαια την εποχή, η ηθοποιός διατηρούσε ήδη δεσμό με τον Καναδό σεφ Κόρι Βιτιέλο με τον οποίο και χώρισε για να διευκολύνει τη σχέση της με τον διάσημο γαλαζοαίματο. Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, πιστεύεται ότι ο Χάρι ακολούθησε με ψεύτικο λογαριασμό τα social media της ηθοποιού ενημερώνοντάς τη για την πραγματική ταυτότητά του, ενώ ο δεσμός τους «έδεσε» για τα καλά τον Αύγουστο. Αν και ζει στον Καναδά, έχει κάνει ήδη πολλά ταξίδια στο Λονδίνο -σύμφωνα με τις βρετανικές ταμπλόιντ- και μάλιστα λέγεται ότι έχει ήδη γνωρίσει την Κέιτ και τον Γουίλιαμ, οι οποίοι τη συμπάθησαν.

Πηγές
Πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι, την οποία επικαλείται η εφημερίδα Express, αναφέρει ότι ο 32χρονος νιώθει πραγματικά ευτυχισμένος με τη Μαρκλ και γι' αυτόν τον λόγο κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να διαφυλάξει τον δεσμό του από τα μέσα ενημέρωσης.
Για του λόγου το αληθές, η Daily Mail επιβεβαιώνει με ρεπορτάζ της ότι ο πρίγκιπας ακύρωσε ταξίδι του στο Τορόντο μετά την αποκάλυψη του φλερτ.
Η Μαρκλ, της οποίας η μητέρα είναι Αφροαμερικανίδα, ήταν παντρεμένη με τον Τρέβορ Ενγκελσον, έναν Αμερικανό παραγωγό ταινιών τον οποίο παντρεύτηκε το 2011 μετά από μία σχέση επτά χρόνων. Χώρισαν το 2013.
Είναι αφοσιωμένη σε ανθρωπιστικές δράσεις και συμμετέχει μαζί με την Εμα Γουάτσον στην καμπάνια HeforShe Gender Equality Campaign των Ηνωμένων Εθνών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos