Απίστευτες εικόνες από τα 4 Ρίχτερ στην Ισκια της Ιταλίας - Δύο νεκροί

22 Αυγούστου 2017 13:41

Έβγαλαν από τα ερείπια ζωντανό μωρό επτά μηνών μετά από ώρες - Παγιδευμένα τα αδερφάκια του - Ζημιές κυρίως στην Καζαμιτσιόλα, όπου κατέρρευσαν έξι κτήρια - Παγιδεύτηκε μια ολόκληρη οικογένεια - Σε εξέλιξη επιχειρήσεις διάσωσης

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το νησάκι Ίσκια, στην Νάπολη της Ιταλίας, που χτυπήθηκε από σεισμό 4 Ρίχτερ. Μπορεί η δόνηση να ήταν ασθενής, όμως ήδη έχει κοστίσει την ζωή σε δύο ανθρώπους, 39 έχουν τραυματιστεί, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι, παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια κτηρίων που κατέρρευσαν.

Περισσότερες ζημιές έχει υποστεί το χωριό Καζαμιτσιόλα, στο βόρειο τμήμα του νησιού. Εκεί κατέρρευσαν έξι κτήρια και από τα ερείπια ενός οι διασώστες ανέσυραν ζωντανό στις 4 τα ξημερώματα ένα μωράκι μόλις επτά μηνών, ενώ εξακολουθούν έως αυτή την ώρα να προσπαθούν να βγάλουν κι άλλα μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ αυτών και τα δύο αδερφάκια του, 4 και 6 ετών, που είναι παγιδευμένα.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos