Τη φρίκη ζει στις φυλακές της Αιγύπτου 33χρονη Βρετανίδα:

27 Δεκεμβρίου 2017 13:36

Είναι απολύτως τρομοκρατημένη και η ψυχική της ισορροπία έχει διαταραχθεί, λέει η αδερφή της Λόρα Πάλμερ που αντί για διακοπές στην Ερυθρά Θάλασσα, βρέθηκε κλεισμένη σε μπουντρούμι

Την απόλυτη φρίκη ζει στις αιγυπτιακές φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο η 33χρονη Βρετανίδα Λόρα Πάλμερ, όπως αποκάλυψε σε βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα η αδερφή της.

Η Πάλμερ καταδικάστηκε μόλις χθες σε τρία χρόνια φυλάκιση στην Αίγυπτο κατηγορούμενη πως εισήγαγε παράνομα στη χώρα παυσίπονα. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο, καθώς πήγαινε διακοπές σε θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας. Η ίδια ισχυρίζεται πως τα χάπια ήταν για τον εραστή της, που είναι Αιγύπτιος και που υποφέρει από χρόνιους πόνους στην πλάτη και δηλώνει αθώα.

Τα μαλλιά της έχουν αραιώσει δραματικά, τα δόντια της έχουν κιτρινίσει, ενώ στο πρόσωπό της έχει ένα μεγάλο κόκκινο εξάνθημα, αποτέλεσμα προφανώς της ψυχολογικής πίεσης που περνάει, λέει η αδερφή της. Βρίσκεται σε απόλυτο σοκ και στο δικαστήριο δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθια, συνεχίζει και ισχυρίζεται πως επί τρεις μήνες που κρατείται σε ένα κελί στις αιγυπτιακές φυλακές δεν έχει δει καν το φως της ημέρας...

Η οικογένεια της Λόρα Πάλμερ κάνει έκκληση στην βρετανική κυβέρνηση να παρέμβει στην υπόθεση και να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος της γυναίκας πριν να είναι πολύ αργά.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos