Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Την ευτυχία πάντοτε μες στη ζωή, θα σου χαρίσουν μικρές καλές στιγμές μας....αλήθεια αξίζει σε αυτή τη ζωή να αγαπάς και να σ΄ αγαπάνε, να εκτιμάς την κάθε στιγμή...."

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-05-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 39χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών ειδών χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της 24ωρης απεργίας της Π.Ν.Ο την Τέταρτη 30/05/18, τα δρομολόγια των πλοίων θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επενδυτικό πρόγραμμα Golden Visa που βρίσκεται σε ισχύ από το 2014 έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολίτες τρίτων χωρών να αποκτούν 5ετή άδεια εισόδου και παραμονής στην Ελλάδα και κατ΄επέκταση στην Ευρώπη, μέσω της αγοράς ακινήτων αξίας 250.00 ευρώ εντός Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Gallery Art Space / Studio 265, στα πλαίσια των εικαστικών της δράσεων, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του εκλεκτού Γάλλου ζωγράφου Daniel Castan το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στις 19:00 στην Παροικία της Πάρου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Persona non grata» στο νησί της Σύρου χαρακτηρίζει σε τοπική εφημερίδα, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στην Έκτακτη Συνεδρίαση { α) λόγω του κατεπείγοντος του 1ου θέματος ως προς την έγκριση του 3ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού: «Καθαριότητα γραφείων & χώρων αρμοδιότητας των Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Θήρας, Κέας / Κύθνου, Μήλου, Μυκόνου, Νάξου, Πάρου & Τήνου», β) λόγω του κατεπείγοντος του 2ου θέματος ως προς την έγκριση του 3ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την «κάλυψη ταχυδρομικών αναγκών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τις Π.Ε Νομού Κυκλάδων για τα έτη 2018 και 2019», γ) λόγω του κατεπείγοντος του 3ου θέματος ως προς την έγκριση σε επείγουσες δεσμεύσεις ποσών οικονομικού έτους 2018 Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου} της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί, ημέρα Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μήλου, αφού αξιολογήθηκε θετικά από τη Διαχειριστική Αρχή στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», με τίτλο «Δράσεις βελτίωσης των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θήρας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, η πρωτοβουλία της Healthy Seas μαζί με τους Cousteau Divers, η οποία μέσω ζωντανής μετάδοσης από την Σαντορίνη θα παρουσιάσουν πώς οι δύτες απομακρύνουν τα δίχτυα φάντασμα από την περιοχή της καλντέρας, δίχτυα που σκοτώνουν εκατομμύρια θαλάσσια ζώα κάθε χρόνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τετάρτη (30/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα συνεχίζει να κινείται σε Σκανδιναβικούς και Λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, έτσι, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές από Νορβηγία, Βραζιλία και Περού. Φυσικά, υπάρχει και προγνωστικό από το μπασκετικό κουπόνι της ημέρας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos