Η Μελάνια Τραμπ με σαφάρι look ταΐζει μικρούς ελέφαντες στην Κένυα

06 Οκτωβρίου 2018 12:11

Η Κένυα αποτελεί τον τρίτο σταθμό μετά τη Γκάνα και το Μαλάουι για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τη σόλο περιοδεία της - «Πιο γελαστή από ποτέ δίπλα στους μικρούς ελέφαντες η Μελάνια Τραμπ», έγραψε στο Twitter δημοσιογράφος του CNΝ


Στο πάρκο άγριας ζωής «David Sheldrick Wildlife Trust» στο Ναϊρόμπι βρέθηκε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ και είχε την ευκαιρία να ταΐσει με μπιμπερό τους μικρούς ορφανούς ελέφαντες που ζουν εκεί και των οποίων οι γονείς έπεσαν θύματα λαθροθηρών.

Γοητευτική με χακί παντελόνι, λευκό πουκάμισο, ψηλές μπότες και λευκό καπέλο «σαφάρι» η 48χρονη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου επισκέφθηκε το πάρκο συνοδευόμενη από την Πρώτη Κυρία της Κένυας, Μάργκαρετ Κενυάτα, η οποία είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο με τον σύζυγό της τον Αύγουστο.

Οι δύο Πρώτες Κυρίες ξεναγήθηκαν στο πάρκο άγριας ζωής με τζιπ ενώ η Μελάνια Τραμπ έδειχνε ενθουσιασμένη και δεν δίστασε να χαϊδέψει κάποιους από τους μικρούς ελέφαντες αλλά και να φωτογραφίζει με το κινητό της τα άλλα άγρια ζώα του πάρκου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos