Τραγωδία στην Τουρκία: 22 μετανάστες νεκροί από πτώση φορτηγού σε κανάλι

14 Οκτωβρίου 2018 15:51

Ανάμεσα στους νεκρούς και μικρά παιδιά - 13 τραυματίστηκαν σοβαρά - Σύμφωνα με τη Hurriyet κατευθύνονταν σε λιμάνι για να περάσουν στη Σάμο


Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκαν, σύμφωνα με τον τελευταιό απολογισμό, 22 μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά, όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν ανετράπη στη Σμύρνη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu το φορτηγό έφυγε από το δρόμο υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ κατευθυνόταν από το Αϊδίνι στη Σμύρνη.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Μεντερές με το φορτηγό να φεύγει από το δρόμο και να πέφτει μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι σοβαρά τραυματίες είναι καθώς αρκετοί από τους μετανάστες που βρίσκονταν στην καρότσα του φορτηγού εκτοξεύτηκαν στον αέρα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός του φορτηγού τον οποίο θέλουν να ανακρίνουν αργότερα οι τουρκικές αρχές.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Hurriyet αναφέρουν ότι οι μετανάστες αυτοί κατευθύνονταν σε κάποιο λιμάνι προκειμένου από εκεί να περάσουν στη Σάμο.

www,protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos