Τουρκία: 4 νεκροί κι εκατοντάδες τραυματίες σε επεισόδια ψηφοφόρων (vid)

31 Μαρτίου 2019 16:53

Χάος επικρατεί στην Τουρκία με τις δημοτικές εκλογές να μετατρέπονται σε εμφύλιο, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων


Σ' ένα απέραντο πεδίο μάχης έχει μετατραπεί όλη η τουρκική επικράτεια με τους ψηφοφόρους να έρχονται στα χέρια, ενώ σε πολλές περιπτώσεις βγήκαν και όπλα με αποτέλεσμα να έχουμε μέχρι στιγμής τέσσερις νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Μέχρι στιγμής, το υπουργείο Εσωτερικών της γείτονος έχει καταγράψει περισσότερα από 300 επεισόδια σ' ολόκληρη την επικράτεια, με τις Αρχές να είναι ανήμπορες να επέμβουν έγκαιρα σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο και να μην υπάρξουν άλλα θύματα.

Στην πόλη Σανλιούρφα της Νοτιοανατολικής Τουρκίας κατά τη διάρκεια συμπλοκής ψηφοφόρων έξω από εκλογικό κέντρο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 30 άτομα. Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του Open TV, Μαρία Ζαχαράκη, οι συμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν από πέτρες και ρόπαλα μέχρι και πιστόλια για να επιτεθούν σε οπαδούς αντιπάλων παρατάξεων με την αστυνομία να είναι απούσα και τα επεισόδια να γενικεύονται προκαλώντας χάος στην περιοχή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos