Αμίμητος Σαλβίνι: Εκοψε τη Nutella γιατί τα φουντούκια της είναι... τουρκικά!

06 Δεκεμβρίου 2019 13:59

Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella ο Ματέο Σαλβίνι.

Ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, τα έβαλε με την πραλίνα φουντουκιού σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα.

Οταν ο Σαλβίνι έτρωγε αμέριμνος Nutella
Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella αμέριμνος, ενώ είχε σημειωθεί ο σεισμός στην Κατάνια το περασμένο έτος κι ενώ πραγματοποιείτο μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της Ντράγκετα. Η ανάρτηση Σαλβίνι με τη Nutella.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια οπαδός τον είχε ρωτήσει εάν κρύωνε εκείνο το παγωμένο βράδυ της συγκέντρωσης. «Όχι κυρία μου, εγώ δεν κρυώνω…είμαι καλά. Έπειτα, εγώ τρώω ψωμί και σαλάμι και δύο σαρδέλες και είμαι ακόμη καλύτερα», αστειεύτηκε ο Σαλβίνι και μόλις η κυρία του υπενθύμισε πως στις αναρτήσεις του τρώει Nutella, ο ακροδεξιός ηγέτης βρήκε ευκαιρία κι εξαπέλυσε τον φιλιππικό του για τα τουρκικά φουντούκια στο συγκεκριμένο διατροφικό προϊόν.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos