Μπριζίτ Μακρόν: Μη με λέτε Πρώτη Κυρία, είμαι απλά η σύζυγος του προέδρου

10 Ιουλίου 2020 13:26

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στο France info, η Μπριζίτ Μακρόν ζήτησε να μην την αποκαλούν «Πρώτη Κυρία», αφού, όπως δήλωσε, αισθάνεται απλώς «σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας».

 

«Ο ρόλος ο δικός μου είναι σε πεδία μη πολιτικά. Κρατάω απόσταση από την πολιτική», δήλωσε η Μπριζίτ Μακρόν, μετά από σειρά δημοσιευμάτων, το προηγούμενο διάστημα, για την ανάμειξή της και τις συμβουλές που δίνει στον Γάλλο πρόεδρο.

«Όταν με ρωτούν τι επιρροή ασκώ πάνω του, είναι η επιρροή που έχει κάποιος σε ένα ζευγάρι, την ίδια που έχει και εκείνος πάνω μου, μπορώ να την έχω κι εγώ», είπε η Μπριζίτ Μακρόν. Αλλά, όπως εξήγησε, «προφανώς, ποτέ δεν δίνω πολιτικές συμβουλές. Με ποια δικαιοδοσία;».
«Ζητώ συγγνώμη για τυχόν λάθη»
Όπως εξήγησε, δεν έκανε σχόλια και δεν έδωσε την γνώμη της για τον πρόσφατο ανασχηματισμό που πραγματοποίησε ο Εμανουέλ Μακρόν, με τον οποίο εξεδίωξε τον πρωθυπουργό Εντουάρ Φιλίπ και τοποθέτησε στη θέση του τον Ζαν Καστέξ. «Όταν είσαι σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, έχεις υποχρεώσεις απέναντι στους Γάλλους πολίτες. Ο,τι κάνω, το κάνω με την καρδιά μου. Αν γίνονται λάθη, ζητώ συγγνώμη», δήλωσε η κυρία Μακρόν.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos