Viral βίντεο: Νεαρός βήχει προκλητικά μέσα σε ασανσέρ και ο παππούς... τον κάνει του αλατιού

26 Δεκεμβρίου 2020 19:28

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα να γρονθοκοπεί έναν νεαρό, ο οποίος δεν τηρεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό και βήχει επιδεικτικά.

 

Το περιστατικό, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, σημειώθηκε σε ένα ασανσέρ. Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα σε αυτό μπήκε ένας νεαρός άνδρας και άρχισε να βήχει προκλητικά στο πρόσωπο ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που ήδη βρίσκονταν μέσα στο ασανσέρ, μαζί με άλλον έναν νεαρό.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε και στο βίντεο, και οι τρεις του ζήτησαν να μην μπει, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Αυτός όμως τους αγνόησε και μπήκε με φόρα στο ασανσέρ, προλαβαίνοντας πριν κλείσει η πόρτα την τελευταία στιγμή. Μετά από λίγο, ο νεαρός κατεβάζει τη μάσκα που φορά και αρχίζει να βήχει στο πρόσωπο του άνδρα, αλλά και της γυναίκας που στεκόταν δίπλα του.
Μόλις η πόρτα του ασανσέρ ανοίγει ξανά, ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας αρπάζει τον ανάγωγο νεαρό, τον στριμώχνει σε μια γωνία στο ασανσέρ και αρχίζει να τον γρονθοκοπεί, ενώ στη συνέχεια τον τραβά έξω σέρνοντάς τον.



iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos