300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Κορωνοϊός-Σουηδία: Νέα μέτρα στο τραπέζι - Αυξήθηκαν κατά 10% τα κρούσματα για τρίτη εβδομάδα

03 Μαρτίου 2021 13:15
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κορωνοϊός-Σουηδία: Νέα μέτρα στο τραπέζι - Αυξήθηκαν κατά 10% τα κρούσματα για τρίτη εβδομάδα

test2

test2

Νέα μέτρα αποφάσισαν χθες οι Αρχές στη Σουηδία προκειμένου να φρενάρουν την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 10% για τρίτη συνεχή εβδομάδα.

Με την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (PHA) της Σουηδίας να προειδοποιεί ότι η χώρα οδεύει προς ένα τρίτο κύμα της πανδημίας και την πίεση στα νοσοκομεία να εντείνεται, αποφασίστηκε να περιοριστούν οι ώρες λειτουργίας καταστημάτων και εστιατορίων, όπως και ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να επισκέπτονται καταστήματα και γυμναστήρια, ενώ πλέον θα επιτρέπονται συναθροίσεις μέχρι οκτώ ατόμων. Μολαταύτα ο επικεφαλής επιδημιολόγος της χώρας – και αρχιτέκτονας του αμφιλεγόμενου πειράματος της περασμένης άνοιξης – Άντερς Τέγκνελ προειδοποίησε ότι μπορεί να χρειαστούν ακόμη αυστηρότερα μέτρα αν οι πολίτες δεν συμμορφωθούν με τις οδηγίες των Αρχών. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σουηδία κατέγραψε άλλα 11.804 κρούσματα και 56 θανάτους, η αναλογία των οποίων κατά κεφαλήν στη χώρα είναι κατά πολύ υψηλότερη σε σχέση με τα γειτονικά κράτη της Σκανδιναβίας, αλλά χαμηλότερη σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που προχώρησαν σε lockdown.

Ενόψει του τρίτου κύματος της πανδημίας η PHA δημιούργησε τρία πιθανά σενάρια για την εξάπλωση του κορωνοϊου στη Σουηδία μέχρι τον Μάιο του 2021. Σύμφωνα με το πρώτο τα κρούσματα θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα που ήταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Στο δεύτερο σενάριο θα αντιστοιχούν σε εκείνα του περασμένου φθινοπώρου και στο τρίτο θα αυξηθούν ταχύτερα απ’ ό,τι το φθινόπωρο του 2020. Ωστόσο, ο Άντερς Τέγκνελ θεωρεί ότι η χώρα πραγματικά οδεύει προς ένα τρίτο κύμα της πανδημίας βάσει του δεύτερου και του τρίτου σεναρίου, οπότε πιθανότατα θα απαιτηθούν περισσότερα περιοριστικά μέτρα, αν και ο ίδιος δεν προσδιόρισε που θα ισχύσουν. Άφησε να εννοηθεί πάντως ότι θα εφαρμοστούν σε περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο. Ένα από τα προτεινόμενα μέτρα προβλέπει τον προσδιορισμό του αριθμού των ατόμων που θα μπορούν να εισέρχονται σε εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα στα 500, μέτρο που μπορεί να ισχύσει από τις 6 Μαρτίου, αν και η PHA επεξεργάζεται και άλλα. Όσον αφορά στην επίπτωση της εκστρατείας εμβολιασμού στην εξάπλωση του κορωνοϊού στη Σουηδία ο Τέγκνελ υποστήριξε ότι θα είναι περιορισμένη, αλλά θα βοηθήσει να κρατηθεί χαμηλά ο αριθμός των νοσηλειών στα νοσοκομεία της χώρας.

iefimerida.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Κορωνοϊός: Εισηγήσεις ειδικών...
Μάσκα και μετά τον εμβολιασμό... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Νοέμβριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά -  «Η διαμονή στην Πάρο για τους εργαζόμενους είναι πολύ ακριβή» (Βίντεο)

MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά - «Η δι...

30 Μαϊος 2025
Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν με αυτοματοποιημένο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης (Βίντεο)

Πάρος – Παροικία: Τρία parking οχημ...

28 Μαϊος 2025
Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβητικός Διάπλους και Παραδοσιακό Πανηγύρι στο νησάκι της Αγ. Καλής (Βίντεο)

Πάρος, Εορτή της Αναλήψεως: Κολυμβη...

29 Μαϊος 2025

Τελευταία Νέα

Μύκονος: Εγκαίνια διαμερισμάτων για το προσωπικό του Κ.Υ. παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτών Κυκλάδων (βίντεο)

Μύκονος: Εγκαίνια διαμερισμάτων για...

03 Ιουνίου 2025
Ρουμανία: 49χρονος δολοφόνησε την 23χρονη έγκυο πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της κόρης της (βίντεο)

Ρουμανία: 49χρονος δολοφόνησε την 2...

03 Ιουνίου 2025
Το "Όπου υπάρχει Ελλάδα" στην Τήνο (βίντεο)

Το "Όπου υπάρχει Ελλάδα"...

03 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ