Κορωνοϊός - Ρωσία: Πάνω από 18.300 κρούσματα και 789 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

10 Σεπτεμβρίου 2021 13:02

Ο συνολικός αριθμός των μολύσεων από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 7.102.625

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 18.341 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μολύσεων από την έναρξη της πανδημίας σε 7.102.625.

Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανακοίνωσε επίσης ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 789 θάνατοι, ενώ από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 191.165 θάνατοι.

Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία των ασθενών που εισάγονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Ρωσίας δεν έχουν εμβολιαστεί, όπως δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα, επισημαίνοντας ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί και έχουν νοσήσει δεν εισάγονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

«Ποσοστό μεγαλύτερο του 92% των ασθενών που εισάγονται στα νοσοκομεία αναφοράς για Covid-19 είναι ασθενείς που δεν έχουν εμβολιαστεί. Εκείνοι δε που έχουν εμβολιαστεί και εισάγονται στα νοσοκομεία, κατά κανόνα περνούν ελαφρά τη νόσο και δεν μπαίνουν στην εντατική», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos