Ζητούνται οδηγοί Ταξί με μισθό 6.000 ευρώ!

26 Οκτωβρίου 2021 13:41

Η Addison Lee, η μεγαλύτερη εταιρεία ταξί στο Λονδίνο, προσφέρει 5.000 στερλίνες (περίπου 6.000 ευρώ) για τέσσερις εβδομάδες εργασίας, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει οδηγούς.

Ο εγγυημένος μισθός ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα και προϋποθέτει οι οδηγοί να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 140 διαδρομές, ανέφερε η εταιρεία. Το πακέτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άδειες μετ’ αποδοχών.

Το Brexit έχει δημιουργήσει σοβαρές ελλείψεις στην αγορά εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον τομέα των μεταφορών να έχει δεχθεί ιδιαίτερο πλήγμα. Η έλλειψη οδηγών φορτηγών οδήγησε σε μεγάλη αύξηση τις τιμές των καυσίμων. Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να προσφέρει προσωρινή βίζα σε επαγγελματίες κρεοπώλες, ενώ εξετάσει να κάνει το ίδιο και σε άλλους τομείς.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η Addison Lee θέλει να προσλάβει 1.000 οδηγούς, καθώς η ζήτηση για διαδρομές αυξήθηκε κατά 40% από τον Αύγουστο ως τον Σεπτέμβριο. Η εταιρεία αναμένει ότι η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται ως τα Χριστούγεννα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos