Βασίλισσα Ελισάβετ: «Συντετριμμένος» ο Χάρι -Αφαίρεσαν τα αρχικά της γιαγιάς του από τη στολή του

18 Σεπτεμβρίου 2022 15:14

«Συντετριμμένος» φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αφαίρεσαν από τη στολή του τα αρχικά (ER) της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Τη συγκεκριμένη στολή φορούσε καθώς αγρυπνούσε δίπλα στο φέρετρό της. Την ίδια στιγμή, επετράπη στον πρίγκιπα Άντριου να φέρει το βασιλικό σύμβολο. Ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ λέγεται ότι σκέφτηκε να φορέσει ένα πρωινό κοστούμι για να αποφύγει αυτή την άχαρη στιγμή, καθώς τα οκτώ εγγόνια της βασίλισσας είχαν σχηματίσει τιμητική φρουρά μέσα στην Αίθουσα του Ουέστμινστερ το βράδυ του Σαββάτου.

Αισθάνθηκε συντετριμμένος, γράφουν τα βρετανικά μέσα
Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι, αμφότεροι ντυμένοι με στρατιωτική στολή, στάθηκαν στα δύο άκρα του φέρετρου της γιαγιάς τους. Μαζί τους ήταν τα ξαδέλφια τους, Zara Tindall και Peter Phillips, οι πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie, καθώς και η Λαίδη Louise Windsor και ο αδελφός της, υποκόμης Severn.

Ο Χάρι, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά τη διάρκεια δύο θητειών στο Αφγανιστάν, δεν είχε άδεια να φορέσει στρατιωτική στολή αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν είναι πλέον εν ενεργεία βασιλικός.

 Η στολή του Χάρι, χωρίς τα αρχικά της βασίλισσας Ελισάβετ / AP
Όμως, ο βασιλιάς Κάρολος του επέτρεψε να φορέσει τη στολή για την αγρυπνία μέσα στο παλάτι του Ουέστμινστερ. Ωστόσο, ο δούκας του Σάσεξ αισθάνθηκε «συντριβή», όταν διαπίστωσε ότι τα αρχικά της γιαγιάς του είχαν αφαιρεθεί από τον ώμο της στολής του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos