Ουκρανία: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή έκρηξης πυραύλου σε κατοικημένη περιοχή στο Ντνίπρο

11 Οκτωβρίου 2022 10:26

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές εικόνες από την ρωσική επίθεση με μπαράζ πυραύλων σε πόλεις της Ουκρανίας την Δευτέρα με τον τελευταίο απολογισμό των θυμάτων να κάνει λόγο για συνολικά 19 νεκρούς και 105 τραυματίες.

Σε βίντεο από την πόλη Ντνίπρο, η οποία θρηνεί τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων από την επίθεση της Δευτέρας, έχει καταγραφεί η στιγμή της έκρηξης πυραύλου στο κέντρο της πόλης.

Κάμερα σε όχημα έχει καταγράψει την πύρινη σφαίρα που προκάλεσε η έκρηξη με τον ήχο και την εικόνα να κόβουν την ανάσα.

Dashcam video shows moment of missile strike in Dnipro, Ukraine

 {https://www.youtube.com/watch?v=fK1ZnFZ2dgI&t=38s}

Εντωμεταξύ το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ουκρανίας προειδοποίησε το πρωί της Τρίτης ότι «κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πυραυλικών χτυπημάτων στην Ουκρανία. Παρακαλούμε μείνετε στα καταφύγια για την ασφάλειά σας, μην αγνοείτε τον ήχο από τις σειρήνες».

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, ανακοίνωσε ότι από τους πυραύλους που χτύπησαν την ουκρανική πρωτεύουσα το πρωί της Δευτέρας, ζημιές υπέστησαν 45 κατοικίες καθώς και πέντε κρίσιμες δομές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Κλίτσκο, από τους ρωσικούς πυραύλους χτυπήθηκαν «τρία σχολεία, ένας παιδικός σταθμός, έξι πολιτιστικά κέντρα, πέντε ιατρικές εγκαταστάσεις, δύο κτήρια διοίκησης. Ο ίδιος, δε, εξέφρασε το ευχαριστώ στους κατοίκους του Κιέβου για την υπομονή τους: «Ο εχθρός θέλει να μας φοβήσει αλλά δεν θα πετύχει».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos