Βίντεο-σοκ με 35ώροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, κοντά στο Burj Khalifa, να γίνεται παρανάλωμα του πυρός

07 Νοεμβρίου 2022 14:11

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε πολυκατοικία 35 ορόφων στο Ντουμπάι, κοντά στο Burj Khalifa, με τις Αρχές να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμη κανέναν τραυματισμό.

Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε γύρω στις 2.20 π.μ., εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το κτίριο. Η πυρκαγιά έσβησε μέχρι την αυγή, ενώ μαύρα σημάδια είναι ορατά.

Το κτίριο αποτελεί μέρος μιας σειράς πύργων με την ονομασία 8 Boulevard Walk από την Emaar, τη χρηματοδοτούμενη από το κράτος κατασκευάστρια εταιρεία στο εμιράτο.

 Μιλώντας στον «Εθνικό Κόσμο», η Bindu Rai, η οποία μένει απέναντι από το κτίριο, δήλωσε: «Η μητέρα μου ξύπνησε όταν ξεκίνησε η φωτιά, καθώς ολόκληρο το δωμάτιό της ήταν φωτισμένο.

«Το κτίριό μου βλέπει στη Λεωφόρο 8 και από ό,τι μας φάνηκε, ηαριστερή πλευρά του κτιρίου είχε πάρει φωτιά από πάνω μέχρι κάτω. Η φωτιά είχε εξαπλωθεί μέσα σε δύο διαμερίσματα που βρίσκονταν κάπου στη μέση του δρόμου. Για το υπόλοιπο κτίριο, περιορίστηκε στο εξωτερικό».

{https://twitter.com/eonsintelligenc/status/1589542858604023808?s=20&t=T2Ci3VD05UEFOmlgySc0hA}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos